Onze locaties

ROTTERDAM

Van Nelleweg 1

Contact receptie: +31 (0) 10 750 4020

De Van Nelle Fabriek, wie kent het niet...een bewonderenswaardig bouwwerk in beton, staal en glas. Bedacht voor ondernemerschap en ontworpen om te innoveren. Eventlocatie, kantorencomplex en een inspirerende ontmoetingsplek. Het expeditie gebouw, kantoorpand 6, biedt vele kantoorruimtes en flexplekken voor kleinere en grotere bedrijven. In het sociale hart of in één van de vele vergaderunits kunt u met collega's of relaties afspreken.

HEEMSTEDE

Bronsteeweg 10

Dit kenmerkende kantoorpand ligt in het gezellige centrum van Heemstede, met winkels en horeca, is goed bereikbaar, nabij het station en tegelijk ook vlakbij Amsterdam en Schiphol. Daarom zo interessant om een kantoor of werkplek te huren. Vybes Heemstede is een uniek kantoorpand, helemaal nieuw en stijlvol ingericht. 

UTRECHT

Van Deventerlaan 31-51

In dit opvallende kantoorgebouw vlak naast de snelweg in Utrecht Papendorp, nabij Utrecht Centrum, bieden we vele mogelijkheden voor kantoorruimtes, werkplekken en coworking. Dit grote kantoorpand heeft een eigen bedrijfrestaurant en in het sociale hart kan een kopje koffie en een snack genuttigd worden.

BELGIE

Antwerpen, Brussel, Mechelen 

De Greenhouses bevinden zich in Antwerpen, Brussel en Mechelen. Wie voor Greenhouse kiest, kiest voor innoverende werkvisies en -trends. Je belandt in een levendige community van professionals die dynamisch leven en werken. De drie hubs staan garant voor een comfortabele en duurzame werk- en vergaderomgeving.


Regelmatig een huurder aan het woord...Deze keer Andy Muller, huurder bij De van Nelle Fabriek

Lees het hier

Bekijk hier ons kantoorpand in Heemstede >>>